Pihenési lehetőségek

Aktív és passzív pihenési lehetőségek a Drótszamár Park és Kempingben

Azt, hogy Ön a kempingezését aktív vagy passzív pihenéssel tölti, rendszerint a lehetőségek határozzák meg.  A Drótszamár Kempingben ez nem így van, mivel itt minden lehetőség adott, ezért nálunk Ön dönt, hogy mit választ!


A Drótszamár Park és Kemping számtalan aktív és passzív pihenési lehetőséggel egészítette ki a csodás földrajzi elhelyezkedésünkből adódó egyébként is nagyszámú lehetőséget. Itt mát tényleg csak az Ön döntésére van szükség!


Kérjük, engedje meg, hogy a teljesség igénye nélkül, néhány példával mutassuk be a kempingünk aktív és passzív pihenési lehetőségeit, illetve a lehetőségek közötti különbséget.


Önt dönthet:


Aktív lehet a pihenése, ha bicajra pattanva vagy túracipőt húzva nekivág a szinte karnyújtásnyira lévő Velencei-hegység meredekének (nyugi, visszafele lejt), vagy passzív, ha a kempingünkből, napágyban fekve csodálja a hegyvonulatot.


Aktív a pihenése, ha a Velencei-tó sportlehetőségeit kihasználva szeli a habokat, passzív, ha mások vízisportját napozás közben, a partunkról szemléli.


Aktívan töltheti szabadidejét, amennyiben a Velencei-tóban található halakra engedéllyel horgászik, azonban passzívnak mondható, ha nem fog egyetlen halat sem.


Aktív időtöltés, ha a kempingünk mellett húzódó bicikliúton nyeregbe pattanva tekeri a kilométereket, akár szinte végig jó minőségű kerékpárúton haladva körbe a tó körül, passzív, ha például egy sörrel a kezében nézi, ahogy a többiek megteszik ezt.


Aktívan tölti el napját, ha a számos sportlehetőségünket kihasználva pályáinkon mozog, passzív, ha este a közösségi teremben mások élménybeszámolóit hallgatja.


Aktív pihenés, ha az esti vacsorához Ön megy el bevásárolni, és a közös főzőhelyiségünkben vagy a grillteraszunkon elkészíti a családnak, baráti társaságnak a finomságokat, passzív, ha Ön a vendég egy ilyen vacsorán.


Aktívan kezdi pihenését, ha a sátrat, amit hoz, vagy nálunk bérel, felállítja a kemping területén, passzív, ha munkatársaink segítségét kéri és mi percek alatt elkészítjük hálóhelyét.