Házirend

Vendégeink, így az Ön zavartalan pihenésének érdekében is kérjük Önöket tartsák be kempingszabályzatunkat, házirendünket.

 1. A Drótszamár Park és Kemping területére érkező vendégek belépéskor kötelesek a recepción bejelentkezni és okmányaikat regisztráció céljából a recepción tartózkodó munkatársnak átadni.
 2. A regisztrált kempingezők vonalkódos karszalagot kapnak, melyet kötelesek az itt tartózkodásuk ideje alatt jól látható helyen viselni. A vonalkód szalag elvesztése, vagy megrongálása 1.000 Ft pótdíjjal jár.
 3. A vonalkód kártya elvesztése esetén 3.000 Ft pótdíj fizetendő.
 4. Kulcs elvesztése esetén 5.000 Ft pótdíjat számolunk fel.
 5. A Szabadidőpark belépőt (pl.: strand) váltó vendégeink a kempingvendégektől eltérő színű karszalagot kapnak, melyet a Park elhagyásáig viselniük kell.
 6. A Drótszamár Park és Kemping területén este 23 órától reggel 6 óráig a járművel való közlekedés csak indokolt esetben engedélyezett.
 7. A vendég köteles a kempinghelyét rendben tartani és tisztán elhagyni.
 8. Mosni, mosogatni, felszerelési tárgyakat csak az erre kijelölt vizes helyiségben szabad. A kemping egész területén TILOS autót mosni, locsolni, tisztítószeres vizet kiönteni!
 9. Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyeken lehet (kivétel: grill, gázégő).
 10. Gépjárművek a kemping területén max. 5 km/h sebességgel közlekedhetnek.
 11. Elsősegélyláda a recepción, illetve a vízimentő szolgálatnál található.
 12. Orvosi ügyelet Velence településen működik, a recepción ezzel kapcsolatban kaphat tájékoztatást.
 13. Kempingünk elhagyását kérjük, a recepció nyitvatartási rendjéhez igazítsa.
 14. (8.00-20.00)
 15. A kemping területén szemetelni tilos!
 16. A szállást a vendég érkezésekor 14 órától foglalhatja el és köteles távozása napján 11 óráig elhagyni. Egyéni egyeztetést követően a Drótszamár Park és Kemping ettől az időponttól eltérhet.
 17. A kemping területén elhagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.
 18. A játszóteret mindenki saját felelősségére használhatja, max. 14 éves korig!
 19. A szabadvizekben való fürdés szabályait a 46/2001. (XII.27.) BM rendelet szabályozza mely szerint „Tilos fürdeni éjszaka és korlátozott látási viszonyok között, kivéve, ha a vízfelület megvilágított, és legfeljebb a mély víz határáig.”
 20. A kemping területén 23 órától reggel 6 óráig hangoskodni, gépjárművel indokolatlanul közlekedni szigorúan tilos!
 21. A létesítmény területén található szállásokat, szolgáltatásokat biztosító berendezéseket rongálni tilos! Amennyiben rongálás történik, az okozott kár értékét a rongáló köteles megtéríteni a Drótszamár Park és Kemping részére.
 22. A kempingbe csak békés természetű, félelmet nem keltő állat vihető be.
 23. Egyes szállástípusoknál a négylábú kedvencek után végtakarítási díjat számolunk fel (faház esetén 1.000 Ft, mobilház esetén 2.500 Ft).
 24. Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A dohányzásra kijelölt helyeket jól látható módon, táblával jelezzük a kemping területén.
 25. A kemping területén a KRESZ – szabályai érvényesek, az ittas vezetés szigorúan tilos, minden ilyen eset rendőrségi feljelentést von maga után!
 26. A vízparttól számított 10 méteres körzet strandterület, így a lakókocsival, sátorral érkező vendégek ezen a szakaszon belül nem tartózkodhatnak a lakóautójukkal, sátrukkal.
 27. A hosszú ideig nálunk tartózkodó lakókocsi tulajdonosok kötelesek az előbb említett 10 méteres körzetet horgászás, strandolás céljából megosztani az egy-két napra érkező vendégeinkkel.