Szálláslehetőségek

A kempingezés szó hallatán a sátorban vagy lakókocsiban töltött napok jutnak eszünkbe, ám a Drótszamár Kemping e téren is többet kíván nyújtani. Az alap – vagyis a sátor és lakókocsi – itt is adott, de a tényleges kínálat ennél sokkal bővebb. Lássuk kicsit bővebben, hogy mivel várjuk a hozzánk érkező kedves Vendégeinket:

SZOBÁK

Elkészültek új szálláshelyeink, 16 darab 4 fős szoba áll rendelkezésükre.

Akció: Négy éjszaka esetén az ötödik éjszaka ingyenes! Az akció vasárnapi érkezés – pénteki távozásra vonatkozik. Csoportok esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk.
Érdeklődni a 30/619-4452-es telefonszámon, vagy az info@drotszamarpark.hu email címen lehet.


RETRÓ KAPTÁRHÁZ

Emlékszik Ön a 70-es, 80-as évek NDK-s vagy Csehszlovák „komfortjára”?  Nosztalgiázna vagy megmutatná gyermekeinek, unokáinak?  Nálunk megteheti!
Soha sem aludt még ilyen kaptárházban? Kipróbálná? Nálunk megteheti!
A kempingünkben 3 hamisítatlan, Csehszlovákiából (igen, régen ilyen ország is volt) lapra szerelten érkezett kaptárház idézi a múltat, és kínál igazi nosztalgikus kempingezési lehetőséget. A faházak 10 méterre találhatóak a mosdóktól és a főzőhelyektől, grillterasztól. A „recseg-ropog-beázik /de csak esőben/” házak szobáiban két különálló ágy található, melyek egy ágyösszekötő elemmel „Queen Size” méretűre növelhetőek, s ekkor az egész szoba egy hatalmas ággyá alakítható.


MOBILHÁZ

A mobilházaink az abszolút prémium kategóriát képviselik. A 2009-ben gyártott konténerházak, teljes komfortot nyújtanak a 4+2 személyes, 2 szobás elhelyezési lehetőségeikkel, a beépített főzőlappal és mikrohullámú sütővel, a masszázs-zuhanyzóval, ágyneművel, teljes konyhafelszereléssel.